Nytt år og tid for litt endring i heimen?

Jula er over og julepynten er på veg ut. Eg kjenner alltid behovet for å kaste ut litt ekstra saman med jula. Nytt år er ei perfekt anledning til rydde i tinga sine og kvitte seg med det ein ikkje har bruk for. Ønsket mitt er å ha færre ting rundt meg. Samtidig kan det virke tomt når ein har rydda ut jula, og ein kjenner behovet for endring. Det kan vere eit rom som treng ny farge, ommøblering, møblar som treng utskifting eller større renoveringsprosjekt.

Ønsker du å gjere endringar i bustaden din, men treng hjelp til å kome i gang eller finne ut kva du kan gjere?

Eg kan hjelpe med:

  • planløysing
  • romskjema
  • skisseteikningar
  • belysningsplan
  • hjelp til farge- og materialval
  • hjelp til møbel- og interiørval
  • styling

Eg kjem gjerne på synfaring.

Ta kontakt for eit uforpliktande tilbod.

Sjå meir om kva eg kan tilby på heimesida mi www.purinterior.no

 

Astrid Marie

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *