Hei, verden!

Å starte eget firma og jobbe med interiør har alltid vore min store draum. Eg har tenkt på dette sidan eg studerte til interiørkonsulent i 2009. Av mange grunnar har dette ikkje vore aktuelt før no. Sjølv om eg har tenkt på dette lenge og hatt mange idear i hovudet, har det gått fort i svingane dei siste 2 vekene. Frå eg bestemte meg for å starte eget firma til heimeside og plan for bedrifta var på plass, gjekk det ei lita veke. Eg har vore i kontakt med fleire aktuelle samarbeidspartnarar og alle eg har snakka med har vore veldig positive og villige til å samarbeide med meg.

Det er med skrekkblanda fryd eg kastar meg ut i det ukjende og startar å tilby interiørtenester. Eg er innstilt på at det kan gå trått i oppoverbakke den første tida. Difor set eg pris på om akkurat du vil vere med å dele heimesida mi og tipse andre du trur kan vere interessert i mine tenester eller samarbeid. Eg tek på meg oppdrag i heile Sogn og Fjordane.

Vidare på denne bloggen vil eg dele tips til både styling, oppussing, inspirasjon og prosjekt eg jobbar med. Eg håpar du vil følje meg vidare på denne reisa.

Klem Astrid Marie

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *